Kvalitet motornih maziva i ulja proizvedenih u Rafineriji ulja Modriče prepoznali su i potvrdili (approval) vodeći svjetski proizvođači motora, vozila i opreme poput: Volvo, VW, MAN, Renault, Caterpillar, BMW… Proverite i uvjerite se u kvalitet!

Fabrika maziva FAM a.d. Kruševac, osnovana 1966, vodeći je domaći proizvodjač maziva, lider u proizvodnji mazivih masti i specijalnih maziva, ulja za obradu metala, sredstava za antikorozionu zaštitu i sredstava za odmašćivanje i čišćenje sa najvećim trendom rasta proizvodnje i plasmana motornih ulja.

Rafinerija nafte a.d. Beograd – je najstarije i najveće preduzeće u Srbiji za proizvodnju maziva. Kao renomirani domaći proizvodjač maziva, RNB je lider u proizvodnji motornih i industrijskih ulja, mazivih masti i specijalnih maziva, ulja za obradu metala, sredstava za antikorozionu zaštitu, rashladnih fluida, kao i sredstava za odmašćivanje i čišćenje.

Kompanija EXOL d.o.o. prisutna je na tržištu već duži niz godina. U prvim godinama rada bili su jedan od najvećih i najpoznatijih uvoznika i distributera motornih ulja u Srbiji. Od 2001. godine, oslanjajući se na veliko poverenje stalnih klijenata i potrošača i na veliko iskustvo i znanje koje su stekli o motornim uljima, započeli su proizvodnju sopstvenih originalnih brendova – EXOL ulja i maziva.

Close Recently Viewed
Kategorije